Коста, повече познат като Джоуви, а за мене Йожи (щот тва се получава от Jovi на фонетичната) тръгна на околосветско пътешествие. Е, това се случи преди 10-тина дена, но не го отбелязах тук по една или друга причина. Едната причина е, че ми се искаше да е някакъв по-сериозен пост от простото споменаване на факта, но пък така и не събрах вдъхновение за “нещо по-така”. Както и да е – важното е, че тръгна и до колкото може да се вярва на джипиес данните в момента разхожда Скитник нейде из Одеса. Ня който му е интересно да види за какво става въпрос, може да го направи на сайта му – http://www.fireinside.bg или на блога в БТВ http://www.btv.bg/broadcasts/broadcast_info.pcgi?cont_id=326 . Предполагам и на други места в мрежата ще го има, но къде точно – не знам.

Това не е важно. Важното е, че с цялото си сърце му пожелавам успех и се надявам да изживее това свое пътуванто точно така, както го е сънувал цял живот. Важното е, че Йожи е един от най-добрите – в буквалния смисъл – хора, които познавам. И един от най-готините!

Джовка, следиме те по картата, брат. Ще четеме и пътеписите, ще пратим по някой смс за подкрепа …. пък като се върнеш, ще те заведем пак в Копривщица да направиш по един Мото Сандвич на двора, или да покажеш новоразвитата си кулинарна дарба на скарата. Да се надяваме, че това пътуване ще ти разкрие целия свят, а и по-важното – разликата между зелената салата и зелето :)) Жив и здрав.