Мико Хирвонен все още успява да задържи аванса си пред Себастиян, но той малко по малко се стопява и лично аз се надявам след някой и друг етап подреждането да е мааалко по-различно :). 12 етап приключи, разликата е само 4.2 секунди. Ще видим какво ще се случи до края на ралито. Инак – нищо кой знае колко изненадващо. Кими Райконен се бухна още в петък в някаква пряспа и загуби над 25 минути, което го прати на 50то място за деня – днес даже не знам дали кара. Дани Сордо и той удари пряспа, която за малко да му коства цялото състезание, но по неговите думи цяло чудо е, че колата се е върнала на пътя и е успял да продължи.  Петер Солберг се изкачи до 10то място, което в последните години за него може да се нарече и успех :) Изобщо – ще видим, ралито е приятно, снежно и напрегнато.

п.с. в момента на писането на тоя пост Льоб взима нови секунда и половина на Мико само от началото на СС13, давай Себ :)

p.p.s. update :) Мико увеличи преднината си пред Себ на близо 17 секунди в края на деня. Съкрушен съм и даже не ми се чете к’во е станало :)