За мен

Това е моя блог. А аз съм Ясен… Ясен Жеков. Приятно ми е.

Идеята за подобен блог дойде преди няколко години и като гледам датата на първия пост е стартирал на 19 ноември 2006 година. Демек вече имам три годишен блог, и ненавършил 2 години син.  Направих си блог, защото по това време ми се струваше модерно и готино да имаш такава джаджа, пък и естествената ни склонност към изява винаги човърка отвътре да покажем на света колко сме велики. Та и аз не съм изключение. В момента блога си го чета основно аз, плюс няколко близки приятели, което всъщност може би е основната идея за подобен сайт – да държи дневник за лични неща, не задължително интересни за целия свят.

Както всичко  с което съм се захванал и се захващам и този сайт търпи своите спадове и възходи. Понякога изчезвам за дълго, понякога пиша по няколко неща на ден, всичко е лично и това е част от чара – не съм длъжен на никой и не гоня срокове. Най-вероятно това ще продължи така и за напред и никой нищо не може да направи по въпроса.

Всеки е добре дошъл, без досадните спам-ботове, разбира се. Политиката ми е доста либерална, но все пак имам правото да модерирам без предизвестие … не че го правя де, освен досадните спам-ботове (казах ли за тях?).

Приятно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: