Напоследък е много. Не че е лошо да се работи по принцип, но когато почва да пречи на почивката и да сънуваш работа – положението е сериозно. А когато почнеш да се изнервяш от работата си – тогава вече нещата са сериозни и е нужна почивка. Лошото е, че за сега почивка не се очертава. Е, разбирасе дните около коледа са почивни, но някак трудно мога да нарека тези дни почивка с цялото търчане покрай празниците. Подаръци, подготовки. Изобщо коледа и нова година се превръщат в някаква истерия. Не че е нещо непременно лошо – просто не е моя стил явно. Макар много да обичам да пазарувам подаръци :)

Както и да е, чакам с нетърпение февруари – март, да идем с жена ми в Поморие – в готиния хотел “Свети Георги”, където по това време на годината цените са прекрасни, а условията още по… Няма нищо по-хубаво от морето по това време на годината. Тихо, спокойно, голямо и дишащо… чудничко :)

Та…  сега ще се връщам към работата – в крайна сметка трябва новите началници да са доволни, че възможните бенефити са много добри :) Пък бонус за четящите това (колкото и нищожно количество хора да са те) е ет тази гората :)снимка от последната ми фото разходка.